Vlees- en kaasvervangers kunnen meer schadelijke stoffen bevatten dan dierlijke producten
Vlees- en kaasvervangers kunnen meer schadelijke stoffen bevatten dan hun dierlijke tegenhangers. Dat blijkt donderdag uit een onderzoek aan de UAntwerpen naar bewerkt plantaardig voedsel.
Vlees- en kaasvervangers kunnen meer schadelijke stoffen bevatten dan dierlijke producten (nieuwsblad.be)
Vlees- en kaasvervangers kunnen meer schadelijke stoffen bevatten dan hun dierlijke tegenhangers. Dat blijkt donderdag uit een onderzoek aan de UAntwerpen naar bewerkt plantaardig voedsel. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden voedsel en onderzoek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!