Bakkerij Van der Westen verwerkt Nederlandse lupine in brood
Bakkerij Van der Westen gaat vanaf oogst 2025 biologisch lupinemeel van Nederlandse bodem verwerken in brood. Promotieplatform Lekker Lupine en Van der Westen Organic Family Bakery hebben daarvoor een driejarige overeenkomst gesloten.
Bakkerij Van der Westen verwerkt Nederlandse lupine in brood (nieuweoogst.nl)
Bakkerij Van der Westen gaat vanaf oogst 2025 biologisch lupinemeel van Nederlandse bodem verwerken in brood. Promotieplatform Lekker Lupine en Van der Westen Organic Family Bakery hebben daarvoor een driejarige overeenkomst gesloten. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden oogst , bodem , biologisch en brood geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!